Wyniki postępowania ofertowego nr 5/FSC/FFW/2019 z dnia 22 marca 2019 r.
Valid till: 2019-04-30
Added on: 2019-04-02
Uprzejmie informujemy, że postępowanie ofertowe nr 5/FSC/FFW/2019 z dnia 22 marca 2019 r. na: Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników warsztatów rekrutacyjnych organizowanych w kwietniu 2019 roku (planowane dni 6 i 7 kwietnia 2019 roku) zostało rozstrzygnięte.
Wpłynęły 3 oferty, które spełniły warunki udziału w postępowaniu i zostały złożone w terminie:
- GTV Jarosław Przychocki,
- Restauracja „Lanse” Iwona Michnowska Miernik,
- Andrzej Mendra A. M. Gastro.
Wybrano ofertę Restauracji „Lanse” Iwona Michnowska Miernik jako najkorzystniejszą.
Wyniki postępowania ofertowego ogłoszono w Bazie Konkurencyjności – link
Wszystkim uczestnikom bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszym zapytaniem.