Wyniki postępowania ofertowego nr 5/FSC/FFW/2019 z dnia 22 marca 2019 r.

Ważne do: 2019-04-30
Dodano: 2019-04-02

Uprzejmie informujemy, że postępowanie ofertowe nr 5/FSC/FFW/2019 z dnia 22 marca 2019 r. na: Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników warsztatów rekrutacyjnych organizowanych w kwietniu 2019 roku (planowane dni 6 i 7 kwietnia 2019 roku) zostało rozstrzygnięte.

Wpłynęły 3 oferty, które spełniły warunki udziału w postępowaniu i zostały złożone w terminie:

  1. GTV Jarosław Przychocki,
  2. Restauracja „Lanse” Iwona Michnowska Miernik,
  3. Andrzej Mendra A. M. Gastro.

Wybrano ofertę Restauracji „Lanse” Iwona Michnowska Miernik jako najkorzystniejszą.

Wyniki postępowania ofertowego ogłoszono w Bazie Konkurencyjności – link

Wszystkim uczestnikom bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszym zapytaniem.